Beta Alanin 500g - IronMaxx®

Az IronMaxx® Beta Alanine előnyei:

• Hatékony ellenszere a savasodásnak és az izomfáradtságnak!

• Az izmok részére jobb vérkeringést és oxigénellátást biztosít!

• Bizonyítottan növeli a teljesítőképességet!

12.743Ft

Készleten

IronMaxx® Beta Alanine
Minimális fáradtság, nagyobb teljesítmény és maximális erő 
az IronMaxx® Beta Alaninjével! A béta alanin aminosav egy extrém teljesítménynövelő, amely serkenti a szervezetben a karnozin termelést és bizonyítottan csökkenti az izomfáradtságot.

Az IronMaxx® Beta Alanine előnyei:

• Hatékony ellenszere a savasodásnak és az izomfáradtságnak!

• Az izmok részére jobb vérkeringést és oxigénellátást biztosít!

• Bizonyítottan növeli a teljesítőképességet!

A hatékony és gyors izomnövekedés mindenekelőtt a megfelelő táplálkozástól az edzések egyre nagyobb intenzitásától, az ismétlések számától és az egységek hosszától függ. Azonban, minél intenzívebb egy edzés az izomzat annál jobban elfárad. Az izomfáradtságtól viszont a szervezet túlságosan lelassul. Az IronMaxx® Beta Alanine kiküszöböli ezt az ellentmondást és a legbrutálisabb edzés mellett is lehetővé teszi az intenzív egységeket és a sok ismétlést!

A regenerációs képesség, erőteljes növekedése!

Az IronMaxx® Beta Alanine azon kevés kiegészítők egyike, amely képes csökkenteni az izomfáradtságot, és amely egy olyan rendkívül erős teljesítménynövelő, melynek már az első használat alkalmával is érezhető a hatása és amelyet érdemes akkor is használni, amikor hosszantartó, brutális erőkifejtésre van szükség.

A béta alanin többlet jelentősen megemeli az izmokban a karnozin szintet. Már pedig a karnozin kifejezetten hatékony, a fáradtság legfőbb oka, az izmok savasodása ellen.

Ezen felül a legújabb kutatási eredmények azt mutatják, hogy a béta alanin is képes a nitrogén-oxid koncentrációt növelni. Ráadásul az IronMaxx® Plasmaburn-vel kombinálva egy olyan nitrogén-oxid Boostert alkot, amely új értelmet ad a „pumpa” effektusának.

Mivel a nitrogén-oxid adja meg a jelet az izomsejteknek a növekedésre és a fehérjeszintézis beindítására, az izomsejtek a Nitrogén-oxid befolyás alatt szabályosan felrobbannak. Minél brutálisabb az edzés annál inkább érezhető a nagyobb erő és energia, a nagyobb bedurranás és erőteljes erezettség a Beta Alanine hatásának köszönhetően.

Felhasználási javaslat:

Oldjon fel 1 teáskanálnyi IronMaxx® Beta Alaninet vízben (egy adagnak kb. 4g felel meg) edzés előtt 5 perccel. Az IronMaxx® Beta Alanine semleges ízű, így probléma nélkül hozzákeverhető például tömegnövelőkhöz vagy fehérjeturmixokhoz is.

A Beta Alanin® kiszerelése: 500 g

A Beta Alanin® napi adagja: 4 g

Tömeg 592 g
Méretek 110 × 110 × 150 mm

Összetétel

Összetevők listája:

Béta-alanin (99,7%), csomósodásgátló (szilícium-dioxid).

Tápanyagértékek
100 g-ban
4 g-ban (1 teáskanál)
Energia = Kalória
1807 kJ / 432 Kcal
72,2 kJ / 17,2 Kcal
Fehérje
0 g
0 g
Szénhidrát
0 g
0 g
Zsír
0 g
0 g
Betaalanin
100 g
4 g

Nyomokban laktózt, szóját és glutént tartalmazhat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.