Glutamin Ultra Strong 150 Tricaps

Glutamine Ultra Strong (150 Tricaps®)

  • Kapszulánként 1400 mg szabad L-glutaminnal!
  • Nagyobb hatóanyag-tartalom, nagyobb hatás!
  • A legfontosabb aminosav izomépítés szempontjából!
  • Hozzájárul az izomzat megtartásához!
Cikkszám: IM-GUS150 Kategória: ,

8.056Ft

1400 mg: A legmagasabb L-glutamin koncentráció világszerte

Az IronMaxx® Glutamine Ultra Strong a világ legmagasabb glutamin-koncentrációjú aminosav kapszulája: 1400 mg gyógyszerészeti tisztaságú L-glutamin kapszulánként.

Számos tanulmány igazolja az L-glutamin proteinszintézisre gyakorolt pozitív hatását. A proteinszintézisnek pedig kimagasló szerepe van az izomtömeg növelésénél és megtartásánál. Az L-glutamint emiatt gyakran „izom-aminosavnak” is nevezik!

A megfelelő glutaminszint egyszerű és gyors elérése

Az L-glutamin a szabad aminosavak majdnem 60%-át teszi ki, így a szervezetben leggyakrabban előforduló aminosav. Legfőképpen az izomsejtekben található. Az intenzív és hosszadalmas edzések során a szervezet glutaminraktárai kiürülnek, ami az izomzat leépüléséhez vezethet. Az L-glutamin napi bevitele magasan tartja a szervezet glutaminszintjét, aminek köszönhetően az edzés után kiürült glutaminraktárak gyorsabban feltöltődnek és így megkezdődhet a regenerálódás valamint izomépítés fázisa.

Adagolás

Napi 3×2 kapszula ajánlott. A legoptimálisabb, ha egy adagot reggel felkelés után, majd közvetlen edzés után, végül lefekvés előtt negyed órával beveszünk. Figyelem: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.

Tömeg474 g
Méretek70 × 70 × 140 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: