100% Whey Isolate - IronMaxx®

100% Tejsavófehérje. Különleges készítési eljárásának köszönhetően, a világon a legmagasabb proteinkoncentrációt tartalmazó készítmény, kimagasló felszívódási aránnyal!

97 g fehérje 100g proteinporban. Teljesen természetes, adalékanyagoktól mentes termék. Neked mi a fontos, hogy fogyassz valamit, vagy az, hogy amit fogyasztasz az egészséges és tökéletes legyen? Ha az utóbbi, akkor válaszd az IronMaxx® 100% Whey Isolate-t!

13.273Ft30.429Ft

Kiürítés

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate előnyei:

• A világ legértékesebb proteinforrása!

• 97 grammos, maximális fehérjekoncentráció!

• Magas Béta-laktoglobulin tartalom, így BCAA-ban gazdag!

• Kitűnően oldódik! 100%-osan instant!

• 100%-osan természetes!

• Nem tartalmaz ízfokozókat!

• Nem tartalmaz édesítőszert (aszpartamot) és színezékeket!

• A szervezet kiválóan hasznosítja! Az emésztőrendszerben gyorsan felszívódik!

• Laktózmentes! A laktóz intoleranciában szenvedők számára ártalmatlan!

• Cukormentes! (Nem tartalmaz szénhidrátot!)

• Kifejezetten alacson zsírtartalmú!

• Kitűnő aminogram! A proteincsoportok példaszerű kapcsolata!

• Ideális a versenysportolók számára! (nátriumszegény)

• Semleges, kellemesen lágy íz, melyet kedved szerint ízesíthetsz.

• Nagyon jól emészthető! (Nem okoz gyomorbántalmakat, puffadást vagy pattanásokat!)

A prémium fehérjeforrások bajnoka

Arról, hogy a tejsavó, a tej, a tojás, a hús vagy a szója a legjobb proteinforrás, a táplálkozástudósok és a szakértők már évek óta végtelennek tűnő vitákat folytatnak. Az IronMaxx® 100% Whey Isolate 100 %-os Tejsavófehérje – izolátumának köszönhetően a megfelelő fehérje utáni kutatás régóta várt véget ért. Az IronMaxx® kutatócsoportjának sikerült elérni, hogy a 100% Whey Isolate fehérje koncentrációja és minősége, nem hogy meghaladja, de felül is múlja a többi fehérje forrás felszívódási és beépülési arányát.

A világon a legmagasabb proteinkoncentráció! 97 g fehérje 100g proteinporban.

Minden sportoló, aki már régóta kereste a legjobb és legértékesebb proteinforrást, az IronMaxx® 100% Whey Isolate-jával megtalálta a számára legmegfelelőbb megoldást.

Az általunk alkalmazott tejsavófehérje izolátum friss tejsavóból egy új ioncsere folyamat segítségével készül. Ez az egyedi előállítási technika szelektálja a funkcionális alkotórészeket és a proteineket. Ennek a különleges eljárásnak köszönhetően különleges tisztaságot és hihetetlenül magas koncentrációt érve el. Ez a folyamat az egyik legjobb és legköltségesebb a többivel szemben, azonban az eredmény egy szénhidrát-, laktóz- és sallang anyagoktól mentes, denaturálatlan prémium izolátum, melynek fehérjetartalma 95-98%.

Ezt a magas koncentrációt eddig másnak nem sikerült elérnie.

A végtermék és a kiváló állag eléréséhez porlasztásos eljárást hajtanak végre, mely igen csak drága, de ugyanakkor a leghatékonyabb. Végeredményként egy olyan protein jön létre, amelynek különösen magas a bioaktív fehérjemolekula tartalma pl. Alpha Lactalbumin, Béta Lactoglobulin és Immunoglobulin.

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate nevű termékünk kategóriájában túlszárnyalhatatlan és jelenleg nincs hozzá fogható, sőt elérhető izolátum a piacon. Ez, egy élenjáró, hipermagas proteinkoncentrációjú fehérje termék, melyet teljesítményorientált atléták részére fejlesztettek ki. Ha nekik bizonyítottan bevált, gondolod neked nem fog?

Az IronMaxx® 100% Whey Isolateben lévő proteincsoportok szabályosan arra kényszerítik az izmokat, hogy nagyobbak, keményebbek és erősebbek legyenek. Ezzel a fehérjebajnokkal az oldaladon a teljes figyelmedet immár elég csak és kizárólag az edzésre fordítanod.

Próbáld ki Te is a világ legértékesebb prémiumfehérje koncentrátumát, mely még a legmagasabb elvárásokkal szemben is helyt áll. Ne vesztegess több időt, sem pénzt más termékek vásárlására. Miért választana mást, ha ez garantáltan a legjobb.

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate adagolás:

Keverjen össze 2 1 evőkanál IronMaxx® 100% Whey Isolate port (25g) 2,5dl alacsony zsírtartalmú (1,5%) tejben.

A maximális hatás elérése érdekében fogyasszon napi 4 adag IronMaxx® 100% Whey Isolate-ot étkezések és lefekvés előtt valamint edzések és/vagy sportolás után.

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate ízesítése: Ízesítés mentes!

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate kiszerelése: 750 g; 2000 g

Az IronMaxx® 100% Whey Isolate napi adagja: 3- 4 * 25g

TömegN/A
Kiszerelés

750g, 2000g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: