AmixPro®CellUP® Shot - Amix™

Az Amix ™ CellUp® egy egyedülálló szuper koncentrált edzés előtti kiegészítőzsebméretű ampullák formájában.

Az Amix ™ CellUp® szabadalmaztatott, nagy koncentrációjú porított glicerint és szilícium-dioxidot tartalmaz, valamint Beta-Alanin – CarnoSyn®Taurin, L-arginin-HCl, Glukuronolakton, Koffein és B6-vitamint, C-vitamint

400Ft8.000Ft

Kiürítés

A GlyceroMax® növeli a folyadék koncentrációját a vérben és a szövetben (hiperhidráció), ami nagyon hasznos az erő- és az állóképességi sportolók számára.

Taurine Neurotransmitter egy szabad formájú aminosav, amely számos metabolikus folyamatban vesz részt. A taurin egy nem esszenciális aminosav, magas koncentrációban található a szívizomban, a fehérvérsejtekben, a vázizomban és a központi idegrendszerben, mindezek mellett jelentős szerepet játszik az anabolikus funkciókban.

A glukuronolakton egy szénhidrát, amely az emberi szervezetben természetesen előfordul.

B6-vitamin és a C-vitamin hozzájárul a normális energiatermeléshez, az idegrendszer normális működéséhez, a normál pszichológiai funkcióhoz, az immunrendszer normális működéséhez és a fáradtság csökkentéséhez.

B6-vitamin segít a normál fehérje- és glikogén-metabolizmusban, a normál vörösvérsejt-képződésben és a hormonális aktivitás szabályozásában.

C-vitamin segít az immunrendszer normális működésének fenntartásában az intenzív testmozgás alatt és után, a normál kollagénképződésben az erek, csontok, porcok és az íny egészségének fenntartásában, és a sejtek oxidatív stressz elleni védelmében.

Ajánlott adagolás: napi 1 adag,1 ampulla (60 ml). Fogyassza kb. 30-45 perccel edzés előtt. Ne lépje túl a maximális napi adagot! Öblítse le bő vízzel.

A folyadék színe idővel sötétedhet, ez természetes jelenség!

Tartalmaz Koffeint (250 mg adag / 60 ml).

Nem ajánlott gyermekek és terhes nők számára!

Tömeg60 g
Méretek2 × 2 × 10 mm
Kiszerelés

1 ampulla, 20 ampulla

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: