Anabolic Power Tribusten 200 kapszula - Amix™

Az AMIX™ Tribusten egy rendkívül erős, és teljesen természetes (növényi) tesztoszteron fokozó készítmény, melyet az AMIX™ fejlesztett ki. A formulát úgy terveztük meg, hogy megemelje a szervezet természetes tesztoszteron szintjét, így alakítva ki egy állandó anabolikus állapotot, ami kulcsszerepet tölt be az izom növekedésében, az erőnövekedésben, és az általános teljesítmény fokozásában. A termék egy Methocel® CRT-ss (Controlled Release Support System) kapszulában van,amely folyamatos és pontos adagolást tesz lehetővé, ezáltal a formula hatása hosszantartó.

Cikkszám: AX-APT200 Kategória: ,

5.353Ft

AMIX™ Tribusten-ben megtalálható a legjobb minőségű és tisztaságú Tribulus Terrestris, valamint egy szabadalmazott tesztoszteron fokozó mátrix, ami 6 komponensből áll. A Saw Palmetto, Muira Puama, Panax Ginseng, Cucurbita Pepo, Avena Sativa és a Cordyceps Sinensis mind növények vagy azok hatóanyagai, melyek emelik a tesztoszteron szintet és fokozzák a Tribulus Terrestris hatását.

 

– Saw Palmetto: prosztata-megnagyobbodás kezelésére, hogy prosztatáját egészségesen tartsa.

– Muira Puama: Az Amazonasi bennszülöttek a szexuális zavarok, a fáradtság, a neuromuszkuláris problémák és a reumás panaszok ellen használják.

 Panax Ginseng: immunrendszer erősítő, agykapacitást növelő, szívet megóvó és stresszcsökkentő hatású.

– Cordyceps Sinensis: fokozza a szervezet oxigén felvételét, immunerősítő hatású, befolyásolja a vérzsírszintet, javítja az állóképességet, emeli a plazma tesztoszteronszintet.

– Avena Sativa (zab): görcsoldó, nyugtató hatású, idegrendszer támogató hatása révén csökkenti a kimerültséget és depressziót.

– Tribulus Terrestris: potencianövelő, tesztoszteron serkentő.

 

Az AMIX™ Tribusten előnyei:

– fokozott természetes tesztoszteron termelés

– izomtömeg- és erőnövekedés

– fokozza a libidót

– teljesen természetes (növényi) hatóanyagok

 

Ajánlott adagolás:

3-5 kapszula edzés előtt. Pihenőnapokon 3-5 kapszula a reggeli órákban. Maximum 8 hétig használd folyamatosan, majd tarts 4 hét szünetet.

Tömeg406 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

error: