Animal Nitro 44 pak - Universal Nutrition™

Az Animal Nitro a megfelelő amino típusokkal rendelkezik (esszenciális aminosavak), a megfelelő formában (“önálló”), a megfelelő mennyiségben (6 gramm egy pakkban), és a megfelelő összetételben (Human Muscle Protein Complex™).

14.740Ft

Beszerzés alatt, előrendelhető

Animal Nitro 44 pak – Universal Nutrition™

Amikor a régi és az új találkozik. Alapul vettük a kipróbált, bevált klasszikusokat az aminosavakat és a kor kihívásának megfeleltetve feljavítottuk azon sportolók számára, akik valami többre vágynak.

Az aminokat már évtizedek óta, megszámlálhatatlanul sokan alkalmazzák. Kiállta az idő próbáját. Ezalatt teljes mélységében kielemezték. Ezek a kutatások egyre előrébb tartanak… a legutóbbiakban kimutatták az aminok anabolikus hatását és azt is megállapították, hogy rendkívül fontos az aminok fajtája, az időzítés, az adagolás.

Hogy elinduljanak a dolgok, a megfelelő keveréket, megfelelő formát és amino típust kell alkalmaznod, hogy az aminosav anabolikus előnyeit maximális mértékben ki tudd aknázni.

Az Animal Nitro minden ilyen irányú követelménynek megfelel.

Az Animal Nitro a megfelelő amino típusokkal rendelkezik (esszenciális aminosavak), a megfelelő formában (“önálló”), a megfelelő mennyiségben (6 gramm egy pakkban), és a megfelelő összetételben (Human Muscle Protein Complex™). A legutóbbi kutatás kimutatta, hogy a fehérje szintézishez és az anabolikus folyamatok beindításához csak az esszenciális aminosavak (EAA) szükségesek. A nem esszenciális aminosavak (NEAA) nem (a fehérjék egyaránt tartalmaznak EAA és NEAA típusú aminosavakat). És nagyon kevés is elegendő. Az EAA annyira hatékony, hogy a kutatások szerint 6g szájon át történő bevitele elegendő (pontosan ez a mennyiség áll rendelkezésre minden Animal Nitro pakkban). Bár nem az a lényeg, hogy 6grammot bedobunk és kész, az is számít milyen formában jut el a szervezetbe ez a mennyiség. A tabletták, az adalék anyagok, bevonatok okán nem alkalmasak, a szervezet nem tudja hatékonyan hasznosítani az EAA-t. Ezért az Animal Nitro csak gyorsan oldódó kapszulák formájában kerül kiszerelésre. Az EAA arány is fontos. Mindjárt erre is kitérünk.

Tudjuk, hogy az aminok típusa fontos. De a formájuk is fontos. Ezért csak „önálló” esszenciális aminosavakat alkalmazunk a készítményben. Ez olyan különleges formája az aminosavnak, amely nem rendelkezik kémiai kötésekkel. Ezért aztán gyorsabban szívódnak fel – sokkal gyorsabban és hatékonyabban, mint a fehérje porok.

Az önálló aminoknak, nem úgy mint az ép fehérjéknek (az élelmiszerekben, fehérje készítményekben megtalálható módon) erőteljes gyógyászati és fiziológiai hatásai vannak, mint pl. a hormon szabályozás (inzulin, növekedési hormon), hat az immunrendszerre és a anabolizmusra. Azt is fontos kiemelni, hogy ez az amino forma átjut a májon. A máj egyfajta szűrőként viselkedik. Ha csirkét eszel vagy megiszol egy fehérje turmixot a máj kivonja a legtöbb aminot. Ez nem jó.

Az önálló aminoknak megvan az a képessége, hogy átjut a májon. Amint lenyeltük az önálló aminokat egy védőréteg vonja be, amivel átjutnak a májon és bekerülnek a véráramba így gyorsan célba jutnak hogy kifejthessék hatásukat. És ez az amiért az Animal Nitro magasabb rendű más fehérje poroknál. Az Animal Nitro csak értékes esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyek önálló formában gyorsan eljutnak az izmokhoz hogy kifejtsék anabolikus hatásukat.

A forma és a típus fontos, csakúgy fontos az összeállítás. A megfelelő arányú EAA összeállítás szükséges a legtöbb előny kiaknázására. Az Animal Nitro tudja ezeket az arányokat. Az Animal Nitro az egyetlen olyan amino készítmény amely tartalmaz Human Muscle Protein Complex™-et. Ennek megalkotásakor az emberi szervezetben az izomfehérjében fellelhető amino összetételt vettük alapul és a termék összeállításánál is ezt az arányt alkalmaztuk. Miért? Ezzel a megfeleltetéssel a legnagyobb az esélye, hogy az aminosavakból annyi álljon a rendelkezésre ami az izomszövet felépítéséhez szükséges.

Úgy véljük az Animal Nitro-nak ott a helye a táplálék kiegészítőid között. Megbízható amino készítmény, ami megfelel a nehézatléták széles táborának, így az erőemelőknek és testépítőknek is, mindenkinek, akinek az erő és teljesítmény jelenti az alapot. Szálkásítás vagy tömegnövelés időszakban egyaránt alkalmazható .Gyorsítja a regenerációt, többlet energiát biztosít és jobb erőnlétet. Mivel alapvető hatóanyagokat tartalmaz, ám igen jelentős táplálék kiegészítőről beszélünk, úgy véljük, hogy az Animal Nitro hamarosan az egyik kulcs táplálék-kiegészítőjévé válik a nehézatlétáknak minden téren.

Kinek ajánljuk:

  • versenyző nehézatlétáknak
  • magas intenzitású edzést végzőknek
  • diétázó sportolóknak
  • magas fehérje bevitelen alapuló étrendet folytatóknak
  • sportolóknak akik az anabolikus hatást kívánják elérni

Napi adagolás: Edzésnél egy 4 órás anabolikus időintervallum áll a rendelkezésünkre. Hogy ezt az időt kihasználjuk fogyasszunk egy pakkot edzés után lehetőleg 30 percen belül. A jobb eredmény érdekében napi két pakk is használható, egy edzés előtt, és a második edzés után, harminc percen belül. Ha edzés után fehérje shake-et iszol várj legalább 30-45 percet annak elfogyasztásával, az Animal Nitro pak fogyasztásától számítva. Az Animal Nitro-t mindig éhgyomorra alkalmazd, folyadékkal együtt

Tömeg 800 g
Méretek 110 × 110 × 190 mm

Összetétel

Összetevők

Zselatin, kalcium-hidrogén-foszfát, mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát, sztearinsav, titán-dioxid.

Nem tartalmaz allergéneket.

Tápértékek táblázata

Tápérték 1 adag (2 csomagban)
B6 Vitamin (mint Pyridoxin HCI) 500 mg
Niacin (mint Niacinamid) 10 mg
HMPC Komplex 4995 mg
Leucin, Lizin, Arginin, Valin, Izoleucin, Hisztidin, Treonin, Metionin, Fenilalanin
Pro BCAA Komplex
Leucin 3500 mg
Izoleucin 1685 mg
Valin 1815 mg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.