Fitness kesztyű női Jubilee + Swarovski Kristal MFG740 - MadMax

Fitness kesztyű női Jubilee + Swarovski Kristal MFG-740 – MadMax Finom aprólékossággal kidolgozott, extra nyomot mintával készített bőr sportkesztyű. Swarovski kristálydíszítéssel. Súlyzós, és kardio edzésekhez ajánlott kesztyű, hogy kezei mindig szárazak, higiénikusak maradjanak, és hogy megelőzhesse a bőrkeményedések és vízhólyagok kialakulását.

Ez a kesztyű egy örök darab. Kielégíti a nők minden sport igényét, és az ahhoz vonatkozó divatos kiegészítők teljes sorát, valamint a kényelmet és szakszerűséget is. Legyen az nehéz fizikai munka, nehéz súlyemelés, csak egy könnyed kardiózás vagy bármilyen szabadtéri sport, esetleg aerobik edzés ez a kesztyű megvédi kezeit a szennyeződésektől, gombától, biztos fogást nyújt, elvezeti az izzadságot és megállja helyét minden körülmények között és még divatos is. ABSZOLÚT MAGÁRA VONJA AZ ÖSSZES TEKINTETET.

Az edzőkesztyű nem korlátozza a kéz szabad mozgását, hanem inkább plusz biztonságot ad.

Cikkszám: MM-MFG740 Kategória: ,

10.110Ft

Kiürítés

A kesztyű kialakítása:

Minden egyes felhasznált anyag a legnagyobb és legjobb gyártók kezei közül, magas elvárásokkal, Dél-Koreából került a piacra.

A kézfejen díszesen elhelyezett SWAROVSKI kristály kövek egyedi dizájnt nyújtva, teszik igazán elbűvölővé viselőjét. A kristályok egyesével, kézzel lettek ráerősítve a kesztyűre, biztos és stabil eldolgozással.

A kesztyű anyagfelhasználása tehát, lehetővé teszi a többszöri mosógépben történő (30 C fokon, színes anyagokkal) mosást. Ezzel is biztosítva a legnagyobb kényelmet, minőséget, gyors száradást és higiéniai tisztaságot.

Flex & Fit technológiának köszönhetően a legkényesebb helyeken és ahol a kesztyű használat közben a legjobban deformálódhat – különleges kialakítást, azaz két anyag közötti összeillesztést és alapanyag felhasználást kapott, ezáltal is növelve a kesztyűk tartósságát és komfort érzetét.

Az ujjak közötti rész a kényelmesebb, könnyed mozgás, a jobb szellőzés érdekében, speciális kialakítást és anyag felhasználást kapott, hogy fokozza a flexibilitást és meggátolja a bőr deformálódását használat alatt.

A tenyérrészen felhasznált bőr teljesen pontos és stabil fogást biztosít, ráadásul a speciális varrás és a részlegesen elosztott habszivacs töltés meggátolja a tenyéren a bőr összegyűrődését.

Ezen a kesztyű típuson a csuklórész nem csak a 2,5 cm-es új típusú hevederes, gumis kialakítást kapta meg, hanem egy új vékony, ám de erős (nem szoros) tépőzáras rendszert is kapott a külföldön már nagyon híres FASWELL gyártó cég, jóvoltából. Így a csukló része személyre szabottan méretre állítható, ezzel bebiztosítva a kéz korlátozás nélküli szabadon mozgását és a kesztyű pontos és finom illeszkedését a kézfejen.

EXTRÁK:

Ezen kesztyű tartalmaz egy ki- ill. behelyezhető rejtett csippet is, mely abban az esetben, ha összecserélnénk kesztyűnket vagy az illetéktelen kezekbe kerülne, lehetővé tesz egy speciális azonosítási rendszert, hasonlóan az azonosító, pontgyűjtő vagy bankkártyákhoz.

Ez a kesztyű mindenféle túlzás nélkül egy igazi művészi darab.

Ezek a kesztyűk szó szerint a legmodernebb technológiákkal vannak ellátva.
Ezen technikák lehetővé teszik, hogy elfeledjük azt, hogy vas van a kezünkben és figyelmünket csak a kemény edzésre tudjuk összpontosítani.

Méret S M L XL XXL

Tömeg350 g
Méretek240 × 150 × 50 mm
Méret

S, M, L, XL, XXL

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.